Siemaneczko mordki moje kochane
Od razu widać, że nie było mnie tu chu chu albo i dłużej Z tej okazji postanowiłem pomęczyć was trochę
Albo to przez dzień czekolady
Za mocno weszła trochę
Nie bijcie jeśli coś popierdzielę bo jakkolwiek lata temu nie ogarniałem tak obecnie nie ogarniam bardziej
Ale do rzeczy nim całkiem z równowagi wyprowadzę
Mam problem z podświetleniem klawiatury na KDE - nie działa
I to jest cały konkret Natomiast wiem, że jakbym tutaj postawił kropkę to byłoby to wróżenie z fusów totalne, więc teraz garść informacji dla wytrwałych
Klawiatura jakże premium marki - Trust To jest jakiś Gamezone czy coś takiego, prościej by było jakbym napisał model, ale pudło już na wysypisku bo kupiłem ją jakieś 2 lata temu czy coś
Podświetlenie uruchamiane Scroll lockiem natomiast taakkk…
… Obecnie nie używam Manjaro Długa to historia jest, postaram się streścić do niezbędnego minimum
Skakało mi się po przeróżnych dystrybucjach, ostatnio dłużej zatrzymałem się na MX-ie i tam miałem rzecz jasna identyczny problem, ale jakaś dobra dusza podsunęła mi parę kodów, parę skryptów i hula. Od jakiegoś czasu znów zacząłem bawić się w remonty na kompie i przez chwilę też miałem Manjaro, które nie wiem jakim cudem popsuło mi wszystkie dyski i z miesiąc czasu musiałem je ratować, a ostatnio jak próbowałem ponownie zainstalować Manjaro to nie mogłem bo nie
ISO uznało, że nie będzie bootować i co mu zrobisz… I tak wylądowałem na Garudzie
I to jest obecnie mój system choć nie wiem jak długo bo drę włosy z głowy przy niektórych pierdołach a mam już ich mało, w sensie włosów
No dobra… Mam jeszcze co rwać Tak czy inaczej pomyślałem sobie, że skoro podobnie jak Manjaro opiera się o Arch to być może pomożecie mi ogarnąć trochę tego wyskubanego orła
Dzięki za wsparcie i wyrozumiałość