Boooskie!
A propos … oglądaliśmy w drugie święto. Raz w czas trzeba, dla podreperowania zdrowia psychicznego 
Kto nie ma sentymentu do Windows XP niech pierwszy rzuci kamieniem 
Ostatnie dobre Windows’y.
Rzucam
Ja się już nie załapałem ![]()
Jeśli faktycznie były dobre, to również pierwsze ![]()
Poleciał kamień. Mam nadzieję, że Cię nie trafił. Nie mam sentymentu do żadnego OS by MS, no, może Win 2K.
Dobre Windows’y: NT4, Windows 2000, Windows XP. I to był koniec myślenia ‘zróbmy dobry system, to ludzie będą go używać’, a początek ‘zróbmy ten, tego, no dyngs taki, co na nim w *** kasy zarobimy’. Aha, po drodze były jeszcze Windows 9x, które dołożyły swoje trzy grosze, głównie interface użytkownika.
To tak nie humorystycznie, ale na luzie ![]()
To żałuj, żałuj
kto nie złapał wirusa podczas aktualizowania systemu świeżo po instalacji systemu ten nie zna życia 
Mam za to “doświadczenia” z wcześniejszą wersją ich systemu, zwłaszcza tą którą określaliśmy czasem “pluskwą milenijną” 
Pozytywne jak dla mnie było wtedy to, że nie będąc w stanie zaakceptować faktu używania systemu, który się psuje po prostu sam z siebie - miałem naprawdę mocną motywację do poznania Linuksa.
Już wtedy Microsoft “kochał Linuxa”
choć nie w sposób jakiego by oczekiwał 
No tak, Windows Millenium, razem z Vistą i Windows 8, są emanacją ciemnej strony mocy. Choć ja nigdy z Millenium problemów nie miałem, ale to dlatego, że kilka instalacji, którymi opiekowałem się, były zmodyfikowane wedle mojego prywatnego gustu, co pozytywnie wpłynęło na stabilność - ot, taki niezamierzony bonus. O, przepraszam - były problemy, z podłączaniem się do udostępnianych, na innych komp’ach, zasobów. Przyczyna wielu steków i bluzgów ![]()
Krążyły legendy o dystrybucji Linux’a tworzonej przez MS, czy potajemnym używaniu ‘Pingwina’ przez pracowników korporacji.
Czy użycie frazy ‘Adobe Reader’ nie podpada przypadkiem pod stosowanie wulgaryzmów? 
Dowód na to, że użytkowników, jak i wytwórców treści wszelakich nie interesuje jakiego systemu używają i na jaki system tworzą … pod warunkiem, że jest to Microsoft Windows z zainstalowanym Microsoft Office’m 
Tego się nie da odzobaczyć…
Teraz za każdym razem widząc logo Arch-a widzę grubego kolesia ![]()